Fra vårflørt til sommerforelskelse - er du klar? 😍

Love is in the air… Våren er høysesong for forelskelse. Naturen gjør hvertfall det den kan for å piffe opp den romantiske stemningen: Fuglene bygger rede, biene setter kurs mot blomstene. Og hva gjør så denne årstiden med deg, hvis du savner å ha en kjæreste? Blir du utålmodig - til og med til motløs, eller er du klar for å komme deg ut av ditt ensomme vinterhi for å finne kjærligheten?

Læs også: Tar du sjansen når den byr seg?

Med en profil på justkiss.no øker du sjansene dine big time for å gå en romantisk sommer i møte - arm i arm med den rette.

Vil du vite hvorfor?

1. Ikke en quick-fix

På nettet er du lynraskt i kontakt med mange mennesker, men hvis du allerede har prøvd å finne kjærligheten ved hjelp av online dating, vet du at det ikke nødvendigvis finnes en quick-fix til lidenskapelig lykke. Sjansene for å finne den rette partneren stiger dog unektelig jo mer målrettet du leter. Justkiss.no har eksister i over 20 år og er grunnlagt på en ambisjon om å hjelpe mennesker til å finne kjærligheten. Den typen kjærlighet som varer livet ut. Vår unike matchmaker-teknologi er et effektivt verktøy som gjør det enkelt å finne det mennesket som du passer perfekt sammen med.

2. Trenger du hjelp?

Er online dating nytt for deg? Eller er det lenge siden du sist brukte en datingtjeneste? Du kan få all den hjelpen du trenger, enten via våres kundeservice eller ved å søke i vårt omfangsrike artikkelarkiv, hvor du kan lese om stort sett alt innenfor forhold og dating. F. eks. gode råd om hvilke profilbilde du burde ha, forslag til romantiske eller hyggelige datingsteder, små flørtetriks og store følelser. Det kan være om ensomhet, hvordan blir mindre sjenert og hvordan håndtere kjærlighetssorg. Det er også flere lystige artikler du kan lese for fornøyelsens skyld. Om menn og blondiner, svigermødre, dårlige unnskyldninger og hvorfor det er hot å ha hund - for å nevne noe.

3. Lengre holdbarhet

Ingen forhold kommer med garantier, men et forskningsprosjekt fra universitetet i Chicago, USA, viser at ektepar som møtes online er mer lykkelige - og derfor har mindre sjanse for å bli skilt, enn par som har møtt hverandre på andre måter. Forskerne forklarer det med at mennesker ofte er mer åpne og ærlige rundt seg selv når de først har begynt å skrive med og date den rette. Åpenhet er fundamentalt når et forhold skal fungere.

4. Troverdighet

Apropos åpenhet og troverdighet - kan man egentlig regne med at folk er hva de utgir seg for å være på nettet? Her gjelder set samme som i resten av livet, at man dessverre ikke alltid kan det. Noen mennesker lyver seg yngre eller skryter av at de har masse penger for å virke mer attraktive. Men online dating er jo kun online, helt til man avtaler å møtes og så vil løgner fort avsløres. Forskring viser forøvrig at vi blir mye mindre tilbøyelige til å lyve om oss selv med alderen. Modne mennesker er generelt ærlige når de dater på nettet.

5. Kos deg underveis

Justkiss.no er for deg som har et inderlig og oppriktig ønske om å finne kjærligheten. Men tillat deg selv å nyte “turen”. Kos deg underveis i selskap med de menneskene du kommer i kontakt med. Noen vil vise seg å være langt ifra dine drømmer om hvordan en kjæreste skal være, men gjør det noe? Vi er alle forskjellige og ikke alle kan åpne hjertet ditt, men de fleste kan på en eller annen måte utvide horisonten din og være med på å gjøre hverdagen mer interessant. Helt til du møter den rette.

Alle mennesker fortjener en å dele livet med.

Læs også: Holder du på å miste tålmodigheten når det kommer til å finne deg en kjæreste?

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil
Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.