Bål og hjerter i brann - skal du feire sankthans med din nye flamme?

Åh, midtsommerens lyse netter, de er som skapt for å bli delt med noen! Har du planer for sankthansaften? Hvis ikke kan du jo begynne å planlegge noe, for en så magisk kveld med knitrende bål er jo helt perfekt for en date.

Sommerfesten på denne tiden av året, når døgnet har flest lyse timer, er en eldgammel tradisjon. Heksen på bålet kom først for ca hundre år siden. De fleste av oss går imidlertid ikke så voldsomt opp i historien som de gjør i hyggen rundt det:

Pinnebrød, vin og jordbær… og for at hjertet skal være varmt på en sånn lys sommeraften, ja da må man ha med seg sin egen flamme!

😉

Med en profil på Justkiss.no har du optimale forutsetninger for å finne den mannen eller kvinnen du drømmer om. Justkiss.no var en av de absolutt største online dating tjenestene her, og vi er stolte av at mange mange tusen av de som har hatt medlemskap hos oss, har funnet kjærligheten.

Har du ikke ventet lenge nok?

Ingen steder kan du komme så fort og ukomplisert i kontakt med de menneskene som du passer perfekt sammen med. Det skyldes spesielt Justkiss.no sin unike matchmaker-teknologi, og for noen virker det kanskje uromantisk å lete etter kjærligheten med algoritmer, men tenk på det: Du er plutselig mange steg foran fordi du ikke behøver å forholde deg til alle de menneskene du ikke har noe til felles med - og har du ikke allerede ventet lenge nok?

Online dating har efter corona-restiksjoner fått et skikkelig boost, for hvis ikke på nett, hvor skulle man da ellers funnet en kjæreste? Forresten er de av oss som tidligere har vegret oss for å date virituelt, plutselig blitt vant til å ha forretningsmøter, foreldremøter og alle mulige andre møter på Teams, Zoom, Facetime eller skype. Så ærlig talt, hvorfor ikke prøve seg på en virtuell flørt?

En magisk kveld

En ny date er alltid forbundet med en viss spenning. Har vi god kjemi? Tenner vi på hverandre? På sankthansaften er det i det minste garanti for at bålet blusser opp. Det er hyggelig å stå der, tett på ilden (og hverandre) og kjenne at varmen forplanter seg.

Om hjertene så også går opp i brann? Tja, det vil vise seg. Hvis du avtaler en date med en påtent fyr eller en søt liten heks…

Læs også: Derfor er det en god idé at betale for din datingprofil

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil
Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.