5 tegn på at hun ser etter en fast kjæreste (og at det gjerne kan være deg)

Hun ser deg inn i øynene og smiler. Mye. Et godt tegn. Hånden hennes streifer tilfeldigvis din. Flere ganger. Også et godt tegn. Og så har hun flyttet vinkaraffelen bort fra midten av bordet. Veldig bra tegn. Et pussig, nesten hemmelig tegn på tiltrekning er nemlig når noen flytter fysiske barrierer, det kan være en vase med blomster, serviset eller bare salt- og pepperbøssen.

Men selv om det er tydelig, at hun nyter daten deres, er det jo ikke sikkert at hun også er klar for å gå inn i et fast forhold? Eller er det det? Disse ytterligere fem tegnene gjør mer enn å bare antyde at hun søker etter kjæreste - og at det gjerne må være deg.

1. Du har første prioritet

Hun endrer rutinene sine for å være sammen med deg. Avlyser yoga eller utsetter en avtale fordi det ellers går for lang tid før dere får sjansen til å se hverandre igjen. Hun prioriterer deg helt tydelig, og husker små detaljer du har fortalt om deg selv.

2. Stiller mange spørgsmål

Hun stiller deg masse spørsmål. Om familien din, fortiden din, men også om dine fremtidsplaner, for hun vil gjerne vite om de passer sammen med hennes. Kanskje hun til og med har en “bucketliste”, hun vil dele med deg. Og sannsynligvis spør hun - med en tone som skal virke tilfeldig - om du fortsatt titter på profiler på Justkiss.no eller om du møter andre?

Læs også: Åh gud, jeg skal på date - hva gjør jeg??

3. Hun erter deg

Det er ikke bare barn som erter hverandre for å få oppmerksomhet. Litt erting er en ufarlig måte å skape en mer personlig og intim stemning på, så hvis hun begynner å dytte litt på deg eller gjør narr av (på en kjærlig måte) noe du sier eller gjør, er hun interessert i deg. Man erter kun dem man liker.

4. Hun investerer i deg

Hun bruker penger på kinobilletter, eventer og konserter, kanskje til og med reiser som hun har lyst til å oppleve og gjøre sammen med deg. Hvilken kvinne ville skaffe seg utgifter for å dele opplevelser med en mann som hun egentlig ikke var interessert i? Det kan også være hun kjøper små gaver som hun vet at du setter pris på.

5. Holder det ikke hemmelig

Hun er ikke redd for å gå hånd i hånd med deg gjennom byen, eller legge ut teite selfier. Verden må gjerne se at dere har møtt hverandre. Hun tagger deg også på sosiale medier, og reagerer raskt med 👍👍 på oppdateringene dine. Og til slutt så er det det minst hemmelige tegnet på at hun ser på deg som en potensiell kjæreste. Hun sier det rett og slett rett ut: - Jeg liker deg!

Læs også: Derfor er det en god idé at betale for din datingprofil

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil
Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.