20 fine idéer som smelter hjertet til den nye kjæresten din

Vil du holde lidenskapen vedlike? Den enkleste måten er å begeistre kjæresten din - eller kommende kjæreste - med små og store overraskelser. Som f. eks. disse...

Emma Johannson
Forfatter

Selv mennesker som påstår at de hater overraskelser må overgi seg når kjæresten har gjort noe ekstra ut av det for å glede dem. Fått vannkranen til å slutte å dryppe, eller kjøpt flybilletter til Mauritius - hva enn de har mulighet og evne til.

Det er mye bra å si om en person som liker å finne fine overraskelser. Han eller hun er typisk god til å organisere og planlegge, er kreativ og har evnen til å se forbi hverdagens forutsigbarheter.

Les også: Derfor tiltrekkes kvinner av menn med hunder

Hvis du har lyst til å gjøre noe for den nye kjæresten din, (eller kanskje kommende kjæreste) uten at det skal være en spesiell anledning, men fantasien trenger et lite dytt i riktig retning. Her har du 20 idéer til inspirasjon.

Gleder som ikke koster noe

Det finnes mange måter å overraske på uten at det koster noe:

  1. Hent han/henne på stasjonen uten å ha avtalt det på forhånd, ta med en paraply/en blomst/et artig skilt, sånn som de man bruker på flyplassen - eller bare et stort smil.

  2. Skriv et søtt brev og legg det et sted hvor du vet at det blir funnet. Eller tegn et hjerte på bilruten eller på speilet på badet, som lett kan vaskes av igjen (ikke bruk leppestiften hennes).

  3. Fullfør noen av punktene på to-do-listen. Det kan være å pumpe luft i sykkeldekkene, koste trappen, gå med tomflasker - hva som helst som er av praktisk karakter.

Hvis dere er fra hverandre

  1. Send et gammeldags postkort - det kommer sikkert ikke frem før du har kommet hjem igjen, men det gjør ingen ting!

  2. Kjøp en morsom souvenir fra det stedet du er.

  3. Send søte og pikante meldinger, så han/hun skjønner at du gleder deg til dere ses igjen.

Gjør hverdagen til en fest

  1. Server morgenkaffen på sengen og/eller gjør klart til et deilig bad med tjukke gode håndklær og badeolje.

  2. Tryll middagen om til en piknik og finn et fint sted i naturen hvor den kan inntas.

  3. Gjør noe helt nytt: Gå ut og dans, padle i kano, spill minigolf, dra i klatreparken eller dra til et sted ingen av dere har vært før.

  4. Hvis det skal være litt mer heftig, kan du vurdere en ridetur eller luftballong?

Hvis det gjerne kan koste litt…

  1. Kjøp billetter til et show, en fotballkamp eller noe annet han/hun ville satt pris på.

  2. Bestill par-massasje eller en spa-dag.

  3. Gå på windowshopping og legg merke til hva han/hun peker på og ønsker seg. Og kjøp det deretter.

  4. Les opp en restaurant-anmeldelse og kommenter: Dit kan vi dra for å spise. Og reis deg opp, for det han/hun ikke vet, er at du allerede har bestilt bord…

Gjør-det-selv

  1. Hvis du kan strikke, male, tegne, snekre, bake, spille et instrument eller noe helt annet, så overrask med noe du har laget selv.

  2. Kjøp inn til å lage flotte drinker med paraplyer i og finn gode oppskrifter på cocktails på nett.

  3. Dra på loppemarked eller i bruktbutikker og finn noe dere kan gi nytt liv. Noe som kan fikses på eller oppdateres, så det kan gjenbrukes med glede.

For de meget romantiske

  1. Skriv en bucket-liste over ting du vil gjøre med han/henne. Det kan være erotisk, eventyrlig, morsomt eller forpliktende - eller hele sulamitten. Kun fantasien setter grenser.

  2. Sett igjen noe i kjøleskapet/bilen/lommen/veska du vet at han/hun liker veldig godt… Vin, godteri, sjokolade, krem, parfyme, billetter til en konsert…

  3. Kjøp en flaske med bobler og finn et nydelig sted, f. eks. på en strand, på en klar aften. Fyr opp et bål (eller en engangsgrill, hvis du har med noe som skal spises) og se på solnedgangen og stjernene, mens dere drikker mousserende vin. Bare fordi…

Les også: Åh gud, jeg skal på date - hva gjør jeg??

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.