10 tegn som avslører at hun er forelsket i deg

Ligger du våken når du egentlig skulle sove og tenker på om kvinnen du er forelsket i, også er forelsket i deg? Dersom hun gjør noe av det som beskrives her kan du sove rolig videre eller rulle over og kysse henne. Hun er din.

Emma Johannson
Forfatter

Hun er herlig, klok, vakker, morsom og varm. Men hvor forelsket er hun i deg? Lurer du på om det er fordi hun virkelig har fått dine følelser opp i sin I-got-you-gryte? Og nå må du bare love å tenne opp under det?... Hvis kvinnen du tenker så mye på passer inn i beskrivelsene under, kan du sove rolig eller rulle over og kysse henne. For da er hun forelsket i deg.

1. Hun blir sjenert

Selv velbegavede og selvbevisste kvinner opplever at de plutselig føler seg sjenerte eller begynner å oppføre seg “vimsete”, nesten litt tøysete, når sommerfuglene flyr rundt i kroppen, og mannen som er skyld i det, er i nærheten. Rødmen stiger lett opp i kinnene (blodtrykket stiger faktisk) og det blir vanskelig å holde øyekontakt. Bestevenninnen står like i nærheten og himler med øynene over det påfallende kontrolltapet.

2. Hun har en inkvisitorisk intervjuteknikk

Hun vil vite A-L-T og spør derfor med skjerpet interesse om ditt liv, historie, vaner og drømmer. Og etterpå kan hun huske de mest sære detaljer: “Men du sa da selv at…”

3. Hun gir deg bare-fordi-gaver

Hun overrasker deg med gaver “bare fordi”. Det er ingen spesiell anledning, men man kan avslutte setningen med “bare fordi hun vil gjøre deg glad”. Og fordi hun tenker på deg når dere ikke er sammen og får lyst til å kjøpe noe til deg. Det kan også være at hun synes din gamle t-skjorte er for slitt og det er derfor hun kjøper en ny til deg. Men konklusjonen er den samme: Hun er forelsket.

4. Hun viser tegn på sjalusi

Du skal ta en fredagspils etter jobben eller på kurs, og det gir henne et anspent uttrykk i ansiktet. Eller hun ser på deg met hevet øyebryn når du nevner en kvinnelig bekjent eller omtaler din tidligere kjæreste. Hun hater det sikkert, men klarer ikke å holde sjalusien sin helt i sjakk. Og vet du hvorfor? Fordi hun er redd for å miste deg.

5. Hun bekymrer seg for deg

Kommentarer som “kjør forsiktig” og “ta med deg en jakke” er tegn på at hun bekymrer seg for din sikkerhet og helse. Der kan lett “gå litt mor” i en forelsket kvinne og hun kommer deg helt sikkert til unnsetning, hvis det oppstår noe eller du har et problem som hun kan hjelpe med å fikse.

6. Hun har alltid tid

Hun forteller at hun har det utrolig travelt på jobben og full kalender. Allikevel har hun alltid tid til å se deg og virker litt lei seg dersom hun må være borte fra deg. Hun prioriterer deg.

7. Hun er heiagjengen din

Hun bakker deg opp når det gjelder prosjekter og planer og snakker gjerne om deg på en positiv måte. “Du få ikke bedre enn Fredriks hjemmelagde pizza i hele Italia” eller “selvfølgelig klarer du den utfordringen, hvis du ikke kan, hvem skal da klare det?” … Hun ser deg som en suksess og gleder seg over dine seire – både store og små.

8. Hun vil gjerne imponere deg

Hun viser deg den beste versjonen av seg selv, du skal nemlig helst bli værende, men hun vil også ha din anerkjennelse og gjør seg derfor flid. Både med seg selv og alt mulig annet.

9. Det kan jeg da gjøre…

Hun gjør deg gjerne en tjeneste, når eller hvis hun oppdager at du har bruk for assistanse, hun får ordnet noe hun vet du gjerne vil ha gjort, og så kan det være at hun overrasker deg med billetter eller reservasjoner til… hva du nå har avslørt at du liker… Fotball, rockemusikk eller gourmetmiddager.

10. Hun er glad

Selv når hun påstår at det har vært en møkkadag, smiler hun helt opp til øynene og er positiv og i godt humør. Det er fordi hun er glad for å være sammen med deg og hun lar ikke all verdens bekymringer ødelegge gleden ved å være sammen med deg. Hun er din.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.

Er du klar for kjærlighet?

Tusenvis av singler venter inne.