10 søte sjekketriks som treffer daten din rett i hjertet

1. Fortell noe morsomt

Å være i stand til å underholde med en morsom eller subtil historie på en date er det samme som å ha fire ess i ermet i kortspill. Få hun/han til å le, det finnes ingen bedre råd når du prøver å få noen til å like deg.

2. Vær spontan

Hvis det er første gang dere møtes kan det være litt i overkant med en velkomstklem eller kyss. Men du kan si noe anerkjennende som er omtrent like bra: “du ser veldig bra ut” eller “du er jo enda penere i virkeligheten”.

3. Gode gammeldagse blomster

De fleste elsker blomster, men noen synes det er gammeldags og kleint å stå der med en bukett. Hvis dere møtes på kafé, vær ute i god tid og sett dem i en vase på bordet. Når dere går derfra gir du de til daten din. Hun (det er flest menn som gir blomster) tror du stjeler dem, men vil snart oppdage at det ikke er like fine blomster på de andre bordene.

4. Dropp banneord og klaging

Snakk pent! Det gjelder både hva du sier, og hvordan du sier det. Banneord og klaging er verken høflig eller sexy. Hvis det pøsregner, eller du er irritert over en politisk sag, så gjør det heller om til noe morsomt. Klaging og negativitet gjør ingen glade.

5. Fra negativt til positivt

Og mer der det kommer fra: Tenk å endre fra noe negativt til noe positivt. Du kan øve deg når noen i din omgangskrets surmuler over noe i hverdagen. Finn på noe som tar brodden av klagingen. La oss ta regnværet igjen, som konstant er en kilde til surmuling: men det støver jo ikke, og det er godt for allergikere og hagen din…

6. Har dere begynt å møtes privat? Vær den som overrasker

I et nytt forhold skal man være forsiktig med å komme uanmeldt. Det kan virke påtrengende eller kontrollerende. Men hvis dere har avtalt at du f. eks skal hente han/henne på jobben, ha da en overraskelse med: Stopp innom en uformell vinbar på vei hjem eller kjøp billetter til den nyeste kinofilmen med hans/hennes favorittskuespiller.

7. Praktisk hjelp er alltid fint

Du er hans eller hennes nye kjæreste - ikke en hushjelp, det har vi helt på det rene. Men hvis du uopfordret tar oppvasken, feier trappen, vasker hans/hennes bil eller pumper opp sykkelen, gir det med garanti plusspoeng i kjæreste-boken. Praktisk hjelp kan være veldig, veldig romantisk.

8. Små røde hjerter

Send søte meldinger på telefonen og sett et lite rødt hjerte på slutten. Det er helt banalt og avslører tydelig hva du synes om mottakeren.

9. Lytt og reager

Når din kjæreste forteller at han uheldigvis kom til å vaske sin grønne yndlingsgenser på 90 grader, eller at hun som barn elsket sjokolade-kringler, så gå ut og kjøp en genser eller en eske med sjokolade-kringler. Lytt i det hele tatt grundig - og følg opp når det lar seg gjøre.

10. Vær omsorgsfull uten baktanker

Forbered et deilig bad hvis kjæresten din har hatt en hard dag. Tenn et par lys og legg frem de mykeste badehåndklene. Vis at du er omsorgsfull, og la det være klart at hensikten er romantisk, men ikke et hint til sex. Eller det kan det godt være…

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil
Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.