Dating og forhold

Følg våre spennende artikler og blogginnlegg om single, forhold og kjærlighetsliv.

Kan man forelske seg i en man ikke har møtt?

Online dating kan øke følelsen av samhold, og mange sier at de har blitt forelsket allerede før de faktisk har møttes i virkeligheten. Men kan du virkelig skru opp for de varme følelsene med et klikk?

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil

24 gode grunner til at juletiden er finere når man er to

Julen er hjertenes fest. Og ikke bare julehjertenes. Desember er tradisjonelt en travel måned, men den er også fin – og alle mennesker fortjener en å dele julen med. Så hvis du savner en kjæreste, er det bare en ting å gjøre: Skyt i gang julemåneden med en date.

Slabbedask eller supermann? Aldri gjør disse 5 tingene når du er på date

Hvordan er man maskulin og veloppdragen på den rette måten uten å oppfattes som hoven eller ufin? Når det kommer til dating kan du starte med å unngå disse 5 tabbene.

5 tegn på at hun ser etter en fast kjæreste (og at det gjerne kan være deg)

Søte smil og et flørtende kroppsspråk røper fort at hun liker å date deg. Men vil du vite hva som avslører henne hvis hun også ser på deg som en potensiell kjæreste?

Det er aldri for sent - sånn setter du fart på kjærlighetslivet ditt

Går du rundt og forteller deg selv at du er for gammel til å begynne på nytt med romantikken? Tosomheten? Intimiteten? Du gjør deg selv - og det mennesket som savner en som deg - en kjempestor bjørnetjeneste

Har du problemer med å omgås kvinner fordi du er sjenert?

Havner du i det, du selv synes, er forferdelig pinlige situasjoner fordi du er sjenert? Eller unngår du rett og slett selskap - spesielt kvinners? Du kan puste lettet ut - i datingsammenheng er sjenerthet faktisk ganske kult.

12 pinligheter – men er de pinlige eller komiske? Hva synes du?

Kyssing og kjærlighet, eller sammenkrøllede tær? Noen situasjoner blir bare alt for pinlige - og hva gjør man da? Skal man le, gråte eller gå sin vei?

Sliter du med å holde deg varm når strømprisene går amok?

Skal vi hjelpe deg med å finne verdens beste varmekilde, mens prisen på strøm, gass og ved stiger og temperaturen faller?

Faller kvinner for bad boys fordi det forbudte er fristende?

Hva er galt med en pålitelig mann med gode manerer? Det er jo egentlig absolutt ingen ting! Helt til det står en uforutsigbar alfahann foran deg som oser av selvtillit og lidenskap. Men hvorfor tiltrekkes kvinner mer av han? Ja, hvorfor det egentlig?

6 sikre svar når hun sier at hun trenger litt space

De ordene kan føles som et ordentlig slag i magen. Du trodde at alt gikk bra, men nå sier daten eller kjæresten din at hun trenger litt space. Trenger å få litt pusterom og være litt alene. Så hva svarer du? Og hva gjør du?

7 tegn på at du har funnet en helt fantastisk mann

Tar han det på strak arm når temperamentet ditt løper løpsk? Kan du regne med han - og kan han sette fart på både lidenskapen og latteren?

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.