Dating og forhold

Følg våre spennende artikler og blogginnlegg om single, forhold og kjærlighetsliv.

Når er man klar for et nytt forhold?

Det er helt sikkert ikke når man etter et brudd fortsatt ligger krøllet sammen i sengen sin som en skadeskutt fugl. Men når er man egentlig klar?

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil

Sant eller usant? Hva mener du om disse 6 kjærlighets-klisjeene

Du kjenner sikkert til alle de gamle traverne - Kjærligheten kommer når du slutter å lete - kvinner elsker ‘bad boys’ - det er heldigvis andre fisk i havet - Motsetninger tiltrekkes... Men stemmer de?

Sånn snakker du deg direkte inn i hjertet til daten din

Kjenner du utrykket å snakke trusene av noen? Det høres litt for enkelt ut, men veien inn i armene på daten din går faktisk gjennom øret. Hvis du sier de helt riktige tingene - og styrer unna de gale - bryter du ikke bare isen, du smelter den!

10 gode råd til deg som har problemer med å få damer fordi du er en fløtepus

Hvorfor har kjeltringen som er kjapp i replikken og har glimt i øyet mer sex enn den behagelige Mr. Nice Guy? Ja, hvorfor det egentlig? Med disse ti triksene unngår du å bli oppfattet som alt for søt - og bløt.

Hvem betaler på første date?

I forhold til livets mange andre store spørsmål burde ikke dette gi det største hodebryet. Men det gjør det allikevel ofte: Hvem skal betale for den første kaffe latten? Hva synes du?

Gjør du alltid det du har lyst til?

Hvor god er du til å være spontan og handle på en impulsiv invitasjon? Hvis livet ditt er én lang rekke av gjentagelser og faste rutiner, skulle du kanskje prøve å koble av autopiloten?

Denne fargen øker din sexappeal

Rød er kjærlighetens farge, men det er ikke nødvendigvis den som gjør deg mest attraktiv. Andre toner på fargeskalaen kan også gjøre deg mer tiltrekkende - og få fart på datingen.

10 meldinger daten din vil elske deg for at du sender

Hvem buser ut med de drøyeste kjærlighetserklæringene før et nytt forhold for alvor er etablert? Ikke så mange, det kunne fort blitt kleint. Men mye mindre kan også gjøre det - og nesten like bra.

Sånn viser du best at du er interessert i henne

Hva tror du hun helst vil ha? Kyss og klem, eller hjelp med oppvasken? Kvinnene svarer helt tydelig i vår matchmaker.

10 søte sjekketriks som treffer daten din rett i hjertet

Gikk din siste date over all forventning, så dere skal ses igjen? Eller har du en avtale med en ny mann eller kvinne som du gleder deg til å møte? Da er det jo bare om å gjøre å heise alle seil og ta han eller hun med storm. Eller du kan være den beste utgaven av deg selv, med litt hjelp fra disse romantiske tipsene.

Derfor hekter han raskt av kroken

Det finnes icebreakers – ord og handlinger, som løfter stemningen på en ny date, og det finnes dealbreakers. Her er 10 grunner til at han raskt hekter av kroken. Vi kan kalle det din not-to-do-liste for å få suksess.

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.