Dating og forhold

Følg våre spennende artikler og blogginnlegg om single, forhold og kjærlighetsliv.

Kjenner du igjen typen? Hva slags date gir du en ekstra sjanse?

Du møter alle mulige forskjellige mennesker når du dater. Noen er godt selskap og andre er alt for mye. Men hva gjør du hvis daten din er alt for mye - eller alt for lite?

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil

Derfor skal du finne noen å holde hender med

5 fordeler ved å holde noen i hånden. Det er nemlig ikke bare hyggelig å gå hånd i hånd, det gjør både helsen og humøret ditt bedre.

Hater du å fortelle om deg selv når du er på date?

Har du svarene klare når noen spør deg om hvem du er, fordi de gjerne vil bli kjent med deg? Her er 10 tips til din første date.

6 tips som gjør datingen din morsom og suksessfull

Blir du overveldet av alle de urovekkende nyhetene om krig og klima i verden? Finn en å nyte livet sammen med - la online dating være din bekymringsfrie sone hvor du kan konsentrere deg om å finne en bra kjæreste.

10 tegn på at han vil til at det skal være dere to❤️

Hvordan finner du ut av om han tenker på deg, hvis han ikke sier det direkte? Disse reaksjonene avslører at han liker idéen om at det er dere to som skal være sammen.

Er du et hundemenneske? Sånn finner du den rette kjæresten

Livet med hund er berikende. Alltid er det en som gleder seg til at du kommer hjem, en som er hengiven og kanskje til og med passer på deg. Ikke mye kan trumfe en trofast hund sitt selskap. Det skulle isåfall vært selskapet til en søt kjæreste.

Derfor tiltrekkes kvinner av menn med hunder

Vov vov wau!! Hvis du er mann og har hund, kommer du mye lettere i kontakt med kvinner, enn hvis du prøver deg uten den sjarmerende firbente hjelperen. Vil du vite hvorfor?

10 klassiske feil som ødelegger kjærlighetslivet ditt

Ikke la tullete feil ødelegge sjansene dine for å finne mannen eller kvinnen du drømmer om. Her kommer online datings 10 typiske snubletråder - og hva du heller skal gjøre.

7 grunner til at du kan forelske deg på et splittsekund😍

En gnist er alt som skal til for å få lynet til å slå ned. Men hva er det egentlig som så øyeblikkelig kan frembringe en høyromantisk spenning på en date? Her er 7 gode bud.

Bål og hjerter i brann - skal du feire sankthans med din nye flamme?

Har du planer på sankthansaften? En sånn deilig sommerkveld med knitrende bål og hvor lyset aldri helt forsvinner. Det er perfekt for en date.

Kjærlighetssorg? Kryss fingrene for at du aldri gjør disse 10 dumme tingene😅

Det er ikke noe å le av når man har blitt dumpet. Men senere - mye senere - kan visse reaksjoner godt frembringe er lite skjevt smil. Hvis de da ikke får deg til å grøsse av pinlighet.

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.