Dating og forhold

Følg våre spennende artikler og blogginnlegg om single, forhold og kjærlighetsliv.

Er betingelsesløs kjærlighet bare noe tull?

– Et forhold er aldri uten betingelser, konstaterer sexolog Kathrin Gramsch, som hjelper single og par til å endre kjærlighetslivet, sexualiteten og selvbildet til det bedre. - Men man skal være klar til å være litt modig.

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil

10 typiske ting jenter ofte gjør, som får menn til å ville stikke av

Problemet med generaliseringer er at de selvfølgelig ikke gjelder alle. Men allikevel - kjenner du igjen disse typiske jentetingene? Menn hater dem, rett og slett.

Åh gud, jeg skal på date - hva gjør jeg??

Pust dypt inn. Når du venter på bussen og ser den komme i det fjerne, da får du ikke panikk gjør du vel? Akkurat nå er det bare det forventede som skjer - online datingen din funker, så nyt turen!

Hva kvinner egentlig mener når de sier... 😉

Selvfølgelig sier kvinner akkurat det de mener. Klart og tydelig. Bare ikke alltid... Så her kaster vi ut noen brannfakler. Velg selv om du vil lære eller smile av disse eksemplene.

Dette skal du kalle den nye kjæresten din for å vinne hjertet hans

Snuskebass, fløtepus, elskebassen... Det er ikke sikkert du slipper unna med å kalle din kommende kjæreste for hva som helst. Menn er ikke så glad i kallenavn. Med mindre de er til deres beste venn, Anakondaen eller Tryllestaven.

Fra vårflørt til sommerforelskelse - er du klar? 😍

Derfor er profilen din på justkiss.no din store sjanse til å finne kjærligheten og gå en romantisk sommer i møte - sammen med den rette.

Tar du sjansen når den byr seg?

Verden er full av muligheter - er du god til å se dem? Livet ditt – datingen din – blir morsommere når du tør å ta sjansen når den byr seg.

Merker du forskjellen på smiger og ekte komplimenter?

Alle blir glad for anerkjennelse, men halo! Ikke all ros er verdt å sole seg i. Merker du det når noen smigrer deg for å være grei, i stedet for å gi deg et ordentlig kompliment? Her er 3 ledetråder.

Sånn følger du opp etter deres første date

Åh, så deilig at den første daten deres gikk bra - dere er enige om at dere skal møtes igjen. Men er det fortsatt for intimt og for tidlig å møtes hjemme hos en av dere? Her er 10 perfekte andre-date-idéer, når det handler om å holde fast ved den lette stemningen og samtidig bli bedre kjent.

Derfor skal du finne deg en kone som er yngre og smartere enn deg

Silverfox, cougar lady? Leter du bare etter en jevnaldrende kjæreste? Aldersforskjellen har stor innflytelse på hvor gode sjanser det er for at forholdet ditt holder.

Derfor er det lettere å få seg en date på valentinsdagen

Visste du at det er lettere å finne seg en date i dagene rundt 'alle hjerters dag'? Det er det flere logiske årsaker til, så ikke sløs bort sjansen.

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.