Dating og forhold

Følg våre spennende artikler og blogginnlegg om single, forhold og kjærlighetsliv.

Fizzling vs Ghosting: Derfor kan den stille farvel være det vanskeligste å håndtere

I datingverdenen har vi etter hvert blitt kjent med fenomenet ghosting - den plutselige og uforklarlige forsvinningen fra en person man dater. Men det er et annet, mer snikende fenomen som kan gjøre et enda større inntrykk på vår selvfølelse: fizzling.

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil

Slik kurerer du et knust hjerte

Hjertesorg er som et stort hull - du vil komme deg vekk og trygt i land så raskt som mulig. Et knust hjerte kan nemlig true din helse.

Singellivets skyggeside: Når ensomheten presser seg på og vennene er få

Selv i vår hyperforbundne verden kan ensomheten være en trofast følgesvenn for mange single mennesker. Men hvordan navigerer man i et samfunn hvor det kan føles som om ekte vennskap er sjeldne? Vi utforsker den skjulte ensomheten og den vedvarende søken etter meningsfulle relasjoner. Er du klar for å se ditt eget sosiale landskap i et nytt lys?

Når familien ikke godkjenner din nye kjæreste: Slik håndterer du situasjonen

Kjærlighet kan være vanskelig nok i seg selv, men når din familie ikke godkjenner din nye flamme, kan det føles som om hele verden er imot deg.

Fra forelskelse til virkelighet: Kan den første konflikten styrke forholdet?

I begynnelsen av ethvert nytt forhold er det ofte en periode med intens forelskelse, hvor alt virker perfekt, og paret føler seg uovervinnelige. Men etter hvert som tiden går, og hverdagens realiteter begynner å sette inn, er det uunngåelig at paret vil møte på sin første konflikt.

Fra venner til elskere: 10 steg for å erobre hans hjerte uten å risikere vennskapet

Kjærlighet kan ofte bli funnet rett foran oss, og det er ikke uvanlig å utvikle romantiske følelser for en nær venn. Men hvordan navigerer man fra vennskap til et romantisk forhold uten å risikere det gode vennskapet?

Datingdilemma: Hvorfor er jeg alltid så uheldig med menn?

Kjenner du igjen følelsen av å alltid ha uflaks med menn? Er du lei av å ende opp i de samme ulykkelige forholdene om og om igjen? Du er ikke alene. Mange kvinner står overfor dette stadige datingdilemmaet og lurer på hva de gjør galt.

Skal du på en brennhet sankthans-date?

Kan du tenke deg noe mer romantisk enn en lys midtsommerkveld, hvor det ikke bare er flammene fra bålet som holder deg varm?

Gennemsku hans hensigter: 7 tegn på, at han er seriøs omkring dig

Vi har alle vært der - du møter en fantastisk fyr, og du kan ikke helt gjennomskue om han er like interessert i deg som du er i ham. Noen menn er flinke til å skjule sine intensjoner, men heldigvis finnes det måter å avkode deres adferd på.

10 søte sjekketriks som treffer daten din rett i hjertet

Gikk din siste date over all forventning, så dere skal ses igjen? Eller har du en avtale med en ny mann eller kvinne som du gleder deg til å møte? Da er det jo bare om å gjøre å heise alle seil og ta han eller hun med storm. Eller du kan være den beste utgaven av deg selv, med litt hjelp fra disse romantiske tipsene.

Tvil om bryllupsklokken: Forstå kvinners ambivalens overfor ekteskap

Bli med på en ærlig og åpenhjertig reise inn i kvinners tanker om ekteskap. Fra sommerfugler i magen til kalde føtter, vi dykker ned i alle de følelsene som kan få en kvinne til å nøle når det kommer til det store "ja".

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.