Dating og forhold

Følg våre spennende artikler og blogginnlegg om single, forhold og kjærlighetsliv.

24 gode grunner til at juletiden er finere når man er to

Julen er hjertenes fest. Og ikke bare julehjertenes. Desember er tradisjonelt en travel måned, men den er også fin – og alle mennesker fortjener en å dele julen med. Så hvis du savner en kjæreste, er det bare en ting å gjøre: Skyt i gang julemåneden med en date.

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil

Sliter du med å holde deg varm når strømprisene går amok?

Skal vi hjelpe deg med å finne verdens beste varmekilde, mens prisen på strøm, gass og ved stiger og temperaturen faller?

Faller kvinner for bad boys fordi det forbudte er fristende?

Hva er galt med en pålitelig mann med gode manerer? Det er jo egentlig absolutt ingen ting! Helt til det står en uforutsigbar alfahann foran deg som oser av selvtillit og lidenskap. Men hvorfor tiltrekkes kvinner mer av han? Ja, hvorfor det egentlig?

6 sikre svar når hun sier at hun trenger litt space

De ordene kan føles som et ordentlig slag i magen. Du trodde at alt gikk bra, men nå sier daten eller kjæresten din at hun trenger litt space. Trenger å få litt pusterom og være litt alene. Så hva svarer du? Og hva gjør du?

7 tegn på at du har funnet en helt fantastisk mann

Tar han det på strak arm når temperamentet ditt løper løpsk? Kan du regne med han - og kan han sette fart på både lidenskapen og latteren?

Sånn håndterer du gamle skuffelser, hvis de forhindrer deg i å gi kjærligheten en ny sjanse

Har fortindens synder - og skuffelser - satt en støkk i deg, så du ikke tør å date eller prøve å finne deg en kjæreste? Det skal du ikke finne deg i.

Sånn dater du en som har vært singel over lang tid

Vært forsiktig med å ta for mye plass når det kommer til en dame eller mann som har vært alene over lengre tid. Du risikerer at du blir ristet bort like fort som en hund rister sand ut av pelsen.

Her er de 15 største deal breakerne på første date

Noen deal breakere er åpenlyse. Hvis daten din drikker seg drita, er ustelt eller viser seg å være betraktelig - på grensen til komisk - forskjellig fra beskrivelsen på profilen, så goodbye. Andre ting som setter en stopper for datingen er bare i kategorien mislykket - som disse 15.

20 fine idéer som smelter hjertet til den nye kjæresten din

Vil du holde lidenskapen vedlike? Den enkleste måten er å begeistre kjæresten din - eller kommende kjæreste - med små og store overraskelser. Som f. eks. disse...

70 datingtips fra A til Å

Skal den neste daten din være over den klassiske koppen med kaffen, eller har du lyst til å gjøre noe morsommere, mer energisk eller romantisk? Bli inspirert av alle disse originale idéene, som vi har listet opp for deg i alfabetisk rekkefølge.

Er kjærligheten ute av kontroll?

Elsker du noen som ikke en gang vet det, eller som ikke fortjener kjærligheten din? Sånn hjelper du deg selv når kjærligheten blir en besettelse.

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.