Dating og forhold

Følg våre spennende artikler og blogginnlegg om single, forhold og kjærlighetsliv.

5 sexy hobbyer som booster sexappealen din i 2021

Er 2021 året der du kaster deg over en ny hobby som gjør det lettere å finne en kjæreste?

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil

Derfor er det en god idé å betale for din datingprofil

Når du har bestemt deg for å finne en kjæreste, vil du selvfølgelig at du skal lykkes. Din suksessrate stiger betydelig hvis du betaler for en datingprofil. Dette vil gjøre at du raskt kommer i kontakt med andre single, som også tar dating på alvor. Og det er flere åpenbare fordeler.

10 enkle tips som gir poeng hos kvinnene

Når du dater og ønsker å være på toppen av gamet, skal det ikke så mye til. Kvinner deler nemlig ut poeng for både små og store ting. Derfor kan du lett score en masse poeng uten å anstrenge deg så mye. Les mer nedenfor og få tips til hvordan du klatrer deg oppover poengtavlen!

7 viktige spørsmål du bør stille deg selv når du vurderer om dere skal ses igjen etter første date

Er deres første lille kaffe-date begynnelsen på et nytt og skjønt forhold, eller skal du bare si takk for daten og gå raskt videre? Om du er i tvil, kan du tenke deg godt om før du besvarer disse 7 spørsmålene.

Slik finner du en kjæreste i 2020

Det nye året er perfekt for å danne nye par. Hvis du ser litt på årstallet er det to like tall, uansett hvordan du vrir og vender på det! Så dette kan du se på som et tegn at det er nå du skal sette av tid til å finne din helt riktige kjæreste.

Slik gjør du han helt vill etter deg

Det handler først og fremst om å være naturlig, pålitelig og at du er deg selv i en helt uforfalsket versjon, men du kan også fremskynde prosessen med verdens beste dating- triks. Vet du hvilke triks som er de aller smarteste?

Dette bør alle single vite om nettdating

"Ensom Dame 40 år". Husker du Jazzmusikeren Lillers rørende hit om veien til kjærlighet via avisenes kontaktannonse? Datidens små bildeannonser ble ofte ansett å være litt for klissete, mens i dag er det veldig mainstream å gå på nettet for å finne kjærligheten. Og med god grunn.

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.