Dating og forhold

Følg våre spennende artikler og blogginnlegg om single, forhold og kjærlighetsliv.

5 råd til deg som savner en kjæreste

Tror du på at kjærligheten kommer, hvis bare slutter å lete? Tro om igjen!

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil

Slik kurerer du et knust hjerte

Hjertesorg er som et stort hull - du vil komme deg vekk og trygt i land så raskt som mulig. Et knust hjerte kan nemlig true din helse.

Slik forfører du henne på nett slik at hun blir vill etter å møte deg

Den gode nyheten er at det kan være lettere å sende riktige signaler over nettet, enn å ta mot til seg og by en tilfeldig dame på en drink ute på byen.

5 sexy hobbyer som booster sexappealen din i 2021

Er 2021 året der du kaster deg over en ny hobby som gjør det lettere å finne en kjæreste?

Slik finner du kjæreste i 2021

På grunn av utfordringer i forbindelse med Corona, har det ikke vært mye tid til fest og moro. Men hvis den har lært oss noe, så er det at vi ikke er skapt til å være alene. Derfor er timingen din perfekt hvis du skal prøve å finne den riktige kjæresten nå.

10 tegn som avslører at hun er forelsket i deg

Ligger du våken når du egentlig skulle sove og tenker på om kvinnen du er forelsket i, også er forelsket i deg? Dersom hun gjør noe av det som beskrives her kan du sove rolig videre eller rulle over og kysse henne. Hun er din.

Får du for lite sex og for mye sjokolade?

Trøstespising er greit i en tid med krise og du ikke faller i kurs som kjæreste, bare fordi vekten viser fire kilo ekstra, sier sexolog Sara Skaarup.

Når bør du si 'Jeg elsker deg'?

For tidlig, for sent, for sjeldent, for ivrig? Når bør du si det? Jeg elsker deg. Parterapeut Martin Østergaard innrømmer at det er vanskelig å komme med anbefalinger, men det korte svaret han kommer med er en oppfordring: – Så si det da for helvete!

7 spørsmål du skal stille deg selv hvis du tror det er vanskelig å finne en kjæreste på nettet

Er det noe som holder deg tilbake fra å ta steget ut i nettdating-verdenen? Er det fordommer, følelser eller fakta? Prøv å svare ærlig på disse spørsmålene, de vil hjelpe deg å komme raskt igang.

Slik skal du date, hvis du drømmer om å gifte deg og få barn

Går du på line – splittet mellom drømmen om å stifte familie og angsten for å skremme vekk daten din ved snakke for raskt om dine redebygger-planer?

Derfor er det en god idé å betale for din datingprofil

Når du har bestemt deg for å finne en kjæreste, vil du selvfølgelig at du skal lykkes. Din suksessrate stiger betydelig hvis du betaler for en datingprofil. Dette vil gjøre at du raskt kommer i kontakt med andre single, som også tar dating på alvor. Og det er flere åpenbare fordeler.

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.