Dating og forhold

Følg våre spennende artikler og blogginnlegg om single, forhold og kjærlighetsliv.

Skal du på en brennhet sankthans-date?

Kan du tenke deg noe mer romantisk enn en lys midtsommerkveld, hvor det ikke bare er flammene fra bålet som holder deg varm?

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil

Overrask din date: 10 kreative ideer for romantikk og moro

Å overraske sin date kan være en fantastisk måte å vise hvor mye man verdsetter dem. Ved å ta initiativ til å planlegge noe kreativt og unikt, kan man skape en uforglemmelig opplevelse og styrke forholdet.

Felless interesser: Slik hjelper vi deg med å finne den rette partneren

Det sies at motsetninger tiltrekker hverandre, men forskning viser at felles interesser og verdier er avgjørende faktorer for et langvarig og lykkelig forhold.

På denne måten avslører stemmen om daten din er interessert i deg

Du kan lytte deg til om daten din er hot, varm, lunken eller likegyldig til deg. Stemmene våre er veldig avslørende og derfor er tonefallet både en tiltrekningsmålestokk og en tiltrekningsmagnet.

Gjør du alltid det du har lyst til?

Hvor god er du til å være spontan og handle på en impulsiv invitasjon? Hvis livet ditt er én lang rekke av gjentagelser og faste rutiner, skulle du kanskje prøve å koble av autopiloten?

5 simple råd som løfter daten din

Målet med online dating er klart - den skal bli til offline dater. Det er en kjæreste - ikke brevvenn vi drømmer om å få, og derfor handler det om å komme ut i virkeligheten godt rustet.

10 meldinger daten din vil elske deg for at du sender

Hvem buser ut med de drøyeste kjærlighetserklæringene før et nytt forhold for alvor er etablert? Ikke så mange, det kunne fort blitt kleint. Men mye mindre kan også gjøre det - og nesten like bra.

Er du trist eller tilpass som singel?

Gjenkjenner du noen av disse 10 negative tankene? Gjør deg selv en bjørnetjenste – gi dem en makeover.

Hvem betaler på første date?

I forhold til livets mange andre store spørsmål burde ikke dette gi det største hodebryet. Men det gjør det allikevel ofte: Hvem skal betale for den første kaffe latten? Hva synes du?

På en skala fra 1 - 10: Hvor viktig er et førsteinntrykk?

Ja, hvis det er ikke er en klar tier, så er det i hvertfall en syver. Syv sekunder, det er nemlig det det tar oss å danne et førsteinntrykk av hverandre. Tenk på det - 7 sekunder!

Kan man forelske seg i en man ikke har møtt?

Online dating kan øke følelsen av samhold, og mange sier at de har blitt forelsket allerede før de faktisk har møttes i virkeligheten. Men kan du virkelig skru opp for de varme følelsene med et klikk?

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.