Dating og forhold

Følg våre spennende artikler og blogginnlegg om single, forhold og kjærlighetsliv.

Sånn sjekker du han opp uten å virke desperat

10 sexy, søte og sikre triks han garantert ikke kan motstå.

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil

Skal din største drøm gå i oppfyllelse?

– Start med å stoppe opp. Gjør noe som gjør at det oppstår et ørlite pusterom i hverdagen din, sier coach og terapeut Henrik Milo. Han har lang erfaring med å hjelpe mennesker til å utfolde sitt potensiale og leve ut drømmene sine. Les flere av hans gode råd her.

Ulykkelig kjærlighet er ikke bare til å gråte av

Kjærlighetshistorier som ender sørgelig, er mye mer fascinerende enn happy endings. Så lenge de ikke rammer oss selv. Og når vi er glad i ulykkelig kjærlighet, har det ingen ting på gjøre med skadefryd eller ondskap. Tvert imot - du kan sjekke ut teorien med disse 10 uovertrufne, men tragiske romansene.

Fra november-hat til november-glad

Kjenner du til vitsen om at året har 14 måneder? - Jo, fordi sure november føles så lang at den teller som tre! Men stearinlyssesongen er perfekt for heite dater. Her har du 12 ideer som spicer november - og deg - opp til å bli tipp topp.

7 ting du aldri må gjøre hvis du vil ha en kjæreste

Det er mange ting man KAN gjøre når du vil finne kjærligheten, og det er noe du SKAL gjøre. Dessuten er det garantert mye du har lyst til å gjøre og sikkert like mange ting du nøler med å gjøre. Men har du tenkt på at det også er noe du bare aldri skal gjøre? Som du virkelig ikke må finne på å gjøre. ALDRI!

Bra date, fin fyr - men hvorfor ringer han ikke tilbake?

Det startet lovende. Og det ble faktisk enda bedre da dere møttes. Men hvorfor hører du ikke fra han nå? Ikke la deg bli skremt: Sånn takler du stillheten hans.

10 smarte måter å tiltrekke seg drømmekvinnen på

Vil du ha 10 av vitenskapens forslag til hvordan du kan få kvinners oppmerksomhet? Også selv om du langt ifra ligner på Bradley Cooper eller George Clooney? Og faktisk heller ikke gjør det, når man kommer tettere på deg...

Når er man klar for et nytt forhold?

Det er helt sikkert ikke når man etter et brudd fortsatt ligger krøllet sammen i sengen sin som en skadeskutt fugl. Men når er man egentlig klar?

På en skala fra 1 - 10: Hvor viktig er et førsteinntrykk?

Ja, hvis det er ikke er en klar tier, så er det i hvertfall en syver. Syv sekunder, det er nemlig det det tar oss å danne et førsteinntrykk av hverandre. Tenk på det - 7 sekunder!

6 overbevisende grunner til at du skal overholde sengetiden

Vet du at et godt sexliv styrker immunforsvaret ditt, hjelper deg med å holde vekten nede og humøret oppe, ja ganske generelt at det er helsefremmende og livsforlengende? Så på tross av corona er det en god grunn til å hoppe i køya - med noen.

Visste du at disse 10 kvinnelige trekkene tiltrekker menn?

Vi kjenner jo godt til mange av de fysiske trekkene og egenskaper hos kvinner som menn sjelden kan motstå. Vitenskapen støtter noen av dem.

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.