Dating og forhold

Følg våre spennende artikler og blogginnlegg om single, forhold og kjærlighetsliv.

7 små triks som booster kjemien på første date

Kjemien må være der. Den spesielle følelsen av gjensidig sympati og tiltrekning, som får forlegenheten til å fordufte. Som gjør det lettere å snakke sammen og vanskeligere å bryte opp. Men kjemi..? Hvordan får man innflytelse på den?

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil

5 tegn på at hun ser etter en fast kjæreste (og at det gjerne kan være deg)

Søte smil og et flørtende kroppsspråk røper fort at hun liker å date deg. Men vil du vite hva som avslører henne hvis hun også ser på deg som en potensiell kjæreste?

Det er aldri for sent - sånn setter du fart på kjærlighetslivet ditt

Går du rundt og forteller deg selv at du er for gammel til å begynne på nytt med romantikken? Tosomheten? Intimiteten? Du gjør deg selv - og det mennesket som savner en som deg - en kjempestor bjørnetjeneste

Har du problemer med å omgås kvinner fordi du er sjenert?

Havner du i det, du selv synes, er forferdelig pinlige situasjoner fordi du er sjenert? Eller unngår du rett og slett selskap - spesielt kvinners? Du kan puste lettet ut - i datingsammenheng er sjenerthet faktisk ganske kult.

12 pinligheter – men er de pinlige eller komiske? Hva synes du?

Kyssing og kjærlighet, eller sammenkrøllede tær? Noen situasjoner blir bare alt for pinlige - og hva gjør man da? Skal man le, gråte eller gå sin vei?

Sliter du med å holde deg varm når strømprisene går amok?

Skal vi hjelpe deg med å finne verdens beste varmekilde, mens prisen på strøm, gass og ved stiger og temperaturen faller?

Faller kvinner for bad boys fordi det forbudte er fristende?

Hva er galt med en pålitelig mann med gode manerer? Det er jo egentlig absolutt ingen ting! Helt til det står en uforutsigbar alfahann foran deg som oser av selvtillit og lidenskap. Men hvorfor tiltrekkes kvinner mer av han? Ja, hvorfor det egentlig?

6 sikre svar når hun sier at hun trenger litt space

De ordene kan føles som et ordentlig slag i magen. Du trodde at alt gikk bra, men nå sier daten eller kjæresten din at hun trenger litt space. Trenger å få litt pusterom og være litt alene. Så hva svarer du? Og hva gjør du?

7 tegn på at du har funnet en helt fantastisk mann

Tar han det på strak arm når temperamentet ditt løper løpsk? Kan du regne med han - og kan han sette fart på både lidenskapen og latteren?

Sånn håndterer du gamle skuffelser, hvis de forhindrer deg i å gi kjærligheten en ny sjanse

Har fortindens synder - og skuffelser - satt en støkk i deg, så du ikke tør å date eller prøve å finne deg en kjæreste? Det skal du ikke finne deg i.

Sånn dater du en som har vært singel over lang tid

Vært forsiktig med å ta for mye plass når det kommer til en dame eller mann som har vært alene over lengre tid. Du risikerer at du blir ristet bort like fort som en hund rister sand ut av pelsen.

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.