Dating og forhold

Følg våre spennende artikler og blogginnlegg om single, forhold og kjærlighetsliv.

10 meldinger daten din vil elske deg for at du sender

Hvem buser ut med de drøyeste kjærlighetserklæringene før et nytt forhold for alvor er etablert? Ikke så mange, det kunne fort blitt kleint. Men mye mindre kan også gjøre det - og nesten like bra.

Er du klar til å satse på kjærligheten?

Kjærligheten kommer ikke og banker på døren. Men med vår unike matchmaking-teknologi kan vi hjelpe deg med å finne noen du kan dele livet ditt med. Du svarer på spørsmålene, og vi finner ut hvem som passer best for deg.

Opprett gratis profil

7 gode vaner som gjør ditt kommende forhold bunnsolid

De fleste brudd skjer langsomt. Ikke eksplosivt med drama og dører som smeller. Men over tid, kanskje flere år, der man sliter på hverandre. Avstand og likegyldighet er den sikre veien til å få et forhold til å ta slutt. Omvendt kan gode vaner holde det varmt og godt. Her er de 7 beste.

5 råd til deg som savner en kjæreste

Tror du på at kjærligheten kommer, hvis bare slutter å lete? Tro om igjen!

Blir du lett intimidert eller har du den effekten på andre?

Det kan være veldig vanskelig å stå overfor en person, som er superrik, vakker og samtidig utstråler både makt og selvsikkerhet. Heldigvis er det måter å takle det på – uansett om du føler deg intimidert – eller har den effekten på andre.

One night stand – derfor angrer kvinner oftere enn menn

Er det bra eller dårlig å gi seg hen for en enkelt kveld? One night stands er mer vanlig her i Norden enn lenger syd i Europa. De fleste kvinner angrer på uforpliktende one night stands. Menn føler derimot at det er verre hvis de går glipp av det.

Velg et profilbilde som gjør kvinner mo i knærne – få hjelp her

Kjære flotte menn derute. Det har vel gått opp for deg, at kvinner legger stor vekt på, hvordan du ser ut på bilder. Et bilde er det første man ser og forskning viser at vi danner oss et bilde av hvem og hvordan en annen person er innen to sekunder. Derfor er det utrolig viktig, at du har et godt bilde av deg selv når du vil gjøre suksess på nettet.

7 små triks som booster kjemien på første date

Kjemien må være der. Den spesielle følelsen av gjensidig sympati og tiltrekning, som får forlegenheten til å fordufte. Som gjør det lettere å snakke sammen og vanskeligere å bryte opp. Men kjemi..? Hvordan får man innflytelse på den?

Derfor blir du aldri for gammel til å få en kjæreste

Alderen din gir deg erfaring og rynker – på godt og vondt – men det definerer deg ikke. Så hva holder deg tilbake, hvis du savner å ha en kjæreste? Et fast forhold og litt sex gjør underverker i forhold til din helse, humør og levealder.

12 tips som gjør deg (mye mer) ettertraktet

Skjer det for lite? Får du for få svar når du skriver til noen? Gi deg selv og din profil en rask servicesjekk. Små endringer kan utgjøre en stor forskjell – både i online dating og ellers.

Slik kurerer du et knust hjerte

Hjertesorg er som et stort hull - du vil komme deg vekk og trygt i land så raskt som mulig. Et knust hjerte kan nemlig true din helse.

7 hemmelige tegn på at din date er interessert i deg

Tiltrukket eller ikke tiltrukket? Det er sjeldent man ikke kjenner på egne følelser på en ny date. Men hvordan gjennomskuer du hva den andre personen tenker? Det finnes helt lydløse tegn som avslører det.

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.