Vi tar kjærligheten seriøst.

Kjærlighet er det viktigste i verden. Alle mennesker fortjener noen de kan dele livet med. Derfor har vi, siden 1999, dedikert oss for å får single til å finne hverandre til riktig tid og sted.

JustKiss er for deg som er lei av dating og klar for å finne noen å dele livet med. Vår unike matchmaking-teknologi gjør det enkelt å finne den personen du har størst sjanse til å få et fantastisk forhold med.

Selskapet ble grunnlagt i Danmark i 1999 og var en av de første pionerene innen nettdating. Hvert år finner tusenvis av single hverandre gjennom tjenesten vår, og vi mottar hele tiden takkekort fra mennesker som har endret livene sine til det bedre etter å ha funnet sin sjelevenn hos oss. Vi har hovedkontor i København i Danmark, men har også kontorer i London i Storbritannia og Kiev i Ukraina.

Vi arbeider med den grunntanken at kjærlighet er det viktigste i verden. Det finnes mange former for kjærlighet. Du kan elske familien din, kjæledyret ditt, vennene dine og deg selv. Men de fleste av oss er enige i at romantisk kjærlighet er noe av det viktiste for oss mennesker. Det er denne typen kjærlighet vi hos JustKiss kjemper for hver dag, og som motiverer oss til å bli bedre og bedre. Vi er rett og slett ikke fornøyde før alle mennesker har noen de kan dele livet sitt med.

Hvis du trenger hjelp til å bruke tjenesten, kan du skrive til oss her.

Hvorfor velge JustKiss:

 • Ekte opplevelser.

  Ekte opplevelser.

  Vi er her for å hjelpe mennesker som er klare til å finne noen å dele livet med. Som medlem får du møte andre medlemmer med samme intensjoner som deg.

 • Over 20 års erfaring.

  Over 20 års erfaring.

  Vi er en av de første datingtjenestene i verden. Vi har uovertruffen erfaring med kjærlighet, dating og forhold. Dette er noe du vil dra nytte av når du blir medlem hos oss.

 • Vi hjelper deg hele veien.

  Vi hjelper deg hele veien.

  Vi har en hjelpsom kundeservicetjeneste som er åpen syv dager i uken, og som alltid svarer deg innen 48 timer. Du er aldri alene, vi er her for å hjelpe deg på denne reisen.

Emma fra JustKiss

La meg hjelpe deg med å finne den rette ❤️

Er du mann eller kvinne?

Beklager, dette nettstedet bruker funksjoner som nettleseren din ikke støtter.

Oppgrader til en nyere versjon av Firefox, Chrome, Safari eller Edge, så er du klar.